Çağın Define Hareketi Vasat

Çağımız definecileri  geçmiş döneme nazaran daha vasat olduğunu tespit ettik. Ellerinde  saçma define haritaları, kahvede oturup bolca define hikayesi dinleme gibi bilimsel bi tarafı olmayan define arama çalışması başlatıyorlar. Bu tür haritaların gerçek olduğuna inanan pek çok kişi sonradan büyük hayal kırıklığına yaşar.  Özellikle A4 fotokopi kağıtlarına basılan  define haritaları elden ele dolaşırken alan kişi sen neden çıkarmıyorsun diye hiç sormaz. aynı fotokopi kağıdı yıllarca elden ele, şehirden şehre dolaşır,.

Ben aynı haritayı hatta harita bile değil fotokopi kağıdını 3 farklı bölgede 3 farklı defineci grubunun elinde gördüm. Çözüm için benden destek istediler.  Bu a4 kağıdına basılmış sahte harita  için oluşturdukları ekip için ayırdıkları vakit,  harcadıkları para inanın içim acıyor.

Birde  istihareye yatanlar var

Rüyasında görerek define yeri tespit etme inancı oldukça yaygındır, biz buna olmaz demiyoruz lakin bu gibi dini içerik barındıran  hamleler öyle gelişi güzel olmamalı, pazardan 2 kilo domates  alır gibi istihareye yatan  defineciler  maşallah aldı başını gitti. İşin kötü tarafı bu yöntemle kolayca define bulacağını söyleyen rantçılar var, bunlar  benim gariban definecimi  yeyip tüketiyo, hele şu oturduğu yerden define yeri söyleyen üfürükçüler varya Allah onları ıslah etsin başkada sözüm yok.  Gerçi  biz burada sıra sıra makaleler döksek  avazımız çıktığı kadar bağırsakta değişen  yok bizim defineci yine aynı defineci.

Değerli arkadaşlar define bulma şansını yükseltmek için öncelikle define işaretlerinden anlayan arkadaşınız olması şarttır,  bu şansınızı biraz arttırır. Daha artsın  diyorsanız pulse dedektör dediğimiz derin arama dedektörü ve bu dedektörü kullanabilen kişiler olmalı.  Bu şekilde sistemli bir çalışma başlatırsanız. Define yeri tespit etme şansınız biraz olsun artar.

Tüm açıkları kapatsanız dahi define bulacağınızı garanti edemeyiz. Define bulmak o kadar kolay iş değildir; kimse çok fazla hayal kurmasın. Define  ararken yaptığınız  hamleler  sizi defineye direk götürmez sadece bulma şansınızı arttırır. En azından mantık kabul eder çalışma yürütürsünüz. Üfürükçüyle, falcıyla, fotokopi kağıdıyla iş yapmamış olursunuz.

Bu şekilde  çalışma gösterenler 10 kazıdan birinde başarı elde ederken diğer üfürük yöntemiyle çalışma gösterenler 100 kazıdan birinde bile başarı elde edemez; durum bundan ibarettir.  Umarım defineci arkadaşlara  faydamız olur. MendereS forum sayfamızda görüşmek ümidiyle esen kalın.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ